Over ons

Iedereen kent ze wel; de unieke, eerlijke maar vooral overheerlijke streekproducten. Met veel liefde en zorg bereid door ambachtelijke producenten. De smaak overtreft met gemak die van de ‘standaard’ producten die u in de supermarkten vindt. Het is echter niet altijd even eenvoudig om deze specifieke streekproducten in huis te kunnen halen als je niet in de directe omgeving woont van de ambachtelijke producent.


Uiteraard zijn er ondernemers bij u in de buurt die in een winkel delicatessen en specialiteiten verkopen. Vaak wordt de keuze echter beperkt tot specialiteiten en lekkernijen uit de directe omgeving van deze ondernemers.

 

Wat zou nou fijner zijn dan al uw favoriete streekproducten vanuit heel Nederland eenvoudig via een online webshop te kunnen bestellen voor een eerlijke prijs. Dat geeft meteen de ambitie aan van ‘De Smaak van Nederland’.


De Smaak van Nederland stelt zich tot doel zoveel mogelijk unieke Nederlandse
streekspecialiteiten voor een breed publiek beschikbaar te stellen.

 

Om dit kracht bij te zetten hebben wij door middel van De Smaak van Nederland een snel groeiend netwerk van vaak kleine ambachtelijke producenten samengeteld die met alle liefde en zorg hun producten maken. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit.


Het zal u hopelijk opvallen dat elk product in onze webshop uitgebreid gepresenteerd wordt op basis van informatie aangereikt door de producent. Op deze manier blijft de integriteit van deze bekroonde producten en haar producenten zo goed mogelijk bewaard.

 

Bent u een liefhebber of nieuwsgierig? In onze online webshop kunt u de door u gewenste producten bestellen en afrekenen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelde producten vanaf de ambachtelijke leverancier naar u verzonden worden.


Bent u een producent van een uniek streekproduct die gebruik wil maken van dit unieke platform? Neem gerust contact met ons op en laat meer mensen genieten van uw producten. De presentie van uw streekproduct zal in nauw overleg met u plaatsvinden.

 

De Smaak van Nederland: Ambachtelijk en eerlijk gemaakte streekspecialiteiten, en dat proef je!

 

De volgende personen staan bij De Smaak van Nederland voor u klaar:


  
Bernoud Jonker
Algemeen directeur
 
Mijn naam is Bernoud Jonker, ik heb vele jaren ervaring in kwaliteit, logistiek, service en online ondernemen. Daarnaast is mijn passie koken van bijzondere gerechten. De combinatie van mijn ervaring en passie komen hier goed bij elkaar in De Smaak van Nederland. Operationeel ben ik verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en het beheer van de webshop.
     
 
Jan de Vries
Marketing & Sales
 
Mijn naam is Jan de Vries, een enthousiast persoon met een bourgondische instelling en een sterke interesse voor lekkere en eerlijke streekproducten. Van nature houd ik deze unieke streekproducten in de gaten waardoor de marketing met daarnaast de directe verkoop aan onze klanten een natuurlijke fit is. Mijn missie: er zorg voor dragen dat deze unieke streekproducten voor iedereen op een eenvoudige wijze bereikbaar worden.
     
 
Jeroen Bastiaan
Financiën & Logistiek
 
Mijn naam is Jeroen Bastiaan en ik woon op het platteland, midden tussen al die prachtige mensen die met liefde voor hun vak de meest heerlijke en authentieke producten maken waarvan we het bestaan vaak niet eens weten. Via desmaakvannederland zie ik het als mijn missie om al dit lekkers met hun eigen verhaal toegankelijk te maken voor iedereen.
 
Powered by webXpress