Levering

De Smaak van Nederland hecht veel waarde aan een goede kwaliteit van producten. De meeste producten worden zoveel mogelijk vers betrokken van de producenten en na bestelling aan u uitgeleverd. Afhankelijk van wat u en wanneer u bestelt zal de uitlevering korter of langer duren.
 
 
  Kwaliteit: vers van de producent
De Smaak van Nederland staat voor kwaliteit. Dat begint met de keuze van onze producten. Wij zoeken hierbij vooral ambachtelijke ondernemers die bij voorkeur ook nog een kwaliteitskeurmerk hebben.
 
Wij streven er naar de producten zo vers mogelijk bij u af te leveren. Om die reden willen we geen voorraad aan houden en de producten zoveel mogelijk vers van onze producenten betrekken en direct aan u uitleveren. In de praktijk komt dit neer op een levertermijn van 2-4 dagen.
     

    
Verzendkosten en leveringsschema
Afhankelijk van wanneer u besteld krijgt u op de volgende dagen uw order geleverd:

Order
Levering*
Maandag
Woensdag
Dinsdag
Donderdag
Woensdag
Zaterdag
Donderdag
Zaterdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Woensdag
Zondag
Woensdag

* De genoemde leverdagen zijn een goede indicatie, werkelijke leverdag is afhankelijk van verschillende factoren zoals beschikbaarheid van de producten en de afhandeling door de pakkervervoerder.
 
Retourzending
Heeft u een product van ons ontvangen dat u graag wil retourneren, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk de retourzending vooraf aan te melden. U krijgt van ons een retourcode. Zodra wij het product voorzien van retourcode hebben ontvangen, betalen wij u het aanschafbedrag terug. De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening. Klik op de link voor aanmelding retourzending.

 
 
 
 

 
 

Powered by webXpress