De Smaak van NederlandNa ruim 5 jaar valt helaas het doek voor de Smaak van Nederland. Wij hebben dit initiatief met veel enthousiasme van een leuk idee tot op serieuze hoogte kunnen brengen met een professionele webshop. In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier vele klanten mogen bedienen. Met velen van jullie hebben we ook leuke contacten gehad en hebben we fantastische en motiverende feedback mogen ontvangen.

Zoals jullie weten staat service hoog bij ons in het vaandel. Als er onverhoopt toch iets mis ging met een levering is het toch altijd in goed overleg opgelost. U gaf ons dan ook gemiddeld over de jaren heen een score van 9.3 en daar zijn we heel erg trots op. Dank u wel!

Wij als initiatiefnemers zijn echter op een punt gekomen dat we onze werkzaamheden niet langer kunnen combineren met onze andere werkzaamheden. Als we door zouden gaan, dan zou dit ten koste gaan van de tijd en aandacht en dus de service die wij aan de Smaak van Nederland zouden kunnen geven. Dat laten wij niet gebeuren. Stoppen op dit hoogtepunt is dan ook een beter optie.

Wij willen jullie enorm bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren, de prettige contacten en de motiverende feedback. We zullen jullie zeker gaan missen.

Smakelijke groeten,
Bernoud Jonker, Jeroen Bastiaan en Jan de VriesPowered by webXpress